Ahad, 5 April 2015

Hadiah Segmen Kad Cinta#2 bakal dipos!

Assalamualaikum

Alhamdulillah kelmarin tarikh last bagi detail.Actually,pemenang ada 13 orang...tapi yang bagi detail 3 orang sahaja.

Huda rasa nak marah,tapi tak perlu kot.Dah orang tak nak tuntut tak kan nak marah.Takpe,hadiah tu semua Huda akan jadikan hadiah untuk giveaway yang lain.

Ada tiga pemenang sahaja yang bagi detail.Insyallah kalau tak de hal,Huda pos minggu ni.Tapi tak confirm bila.

Yang dah menang tapi tak bagi detail minta maaf ye!Huda dah bagitau kat entry tu.
Mungkin ada yang tak perasan sebab terlalu banyak join giveaway.Apa-apa pun terima kasih banyak-banyak sebab mengambil bahagian dalam skc#2.

Akhir kata,Huda minta maaf kalau terkasar bahasa.

Jangan sedih-sedih okeyh,Anda boleh join segmen kad cinta #3.Jemput join semua!
Nantikan entry Clue Segmen Kad Cinta #3.Ada jawapan di situ.

skc#3 tamat : 20/4/15

3 ulasan:

Smoochie cuddlekins berkata...

sorry sis baru dapat online. busy sebab minggu kazen kahwin. hohoho. really sorry ^^)

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Maaf Akak sibuk ... Tak perasan ... BW pun tak sempat ...

Hani Fadhlina Abdul Rahman berkata...

Sorry tak perasan ...