Isnin, 10 Oktober 2016

Segmen Kad cinta #3






Assalamualaikum dan selamat sejahtera.



tampal banner dan backlinekan ke sini





 Hari ini hari baik, langit cerah. Sama juga dengan aku, hati tengah baik. Hee… Hari ini aku nak buat segmen. Semestinya segmen ini mudah macam makan kacang goreng. Muahaha. :p Kepada semua blogger jemput sertai segmen ini.




Dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim saya rasmikan Segmen Kad Cinta #3,


Syarat-syarat umum :



Warganegara Malaysia   /    Ada akaun blogger     /     Tiada had umur



Syarat-syarat khas :


>>>Follow blog Rahsia Hati Huda dan Zumyhuna *Wajib
>>>Like facebook Rahsia Hati Huda dan Suka blog *sukahati, tak follow pun takpe



Cara buat entry :

1. Copy paste banner dan backlinekan ia ke sini
2. Jawap satu soalan : Kenapa nak postcard cinta?



Dah buat entry, letakkan link anda di ruangan komen.



10 pemenang dicari

Hadiah :  postcard cinta




Good luck!





7 ulasan:

Shikin Razali berkata...

Assalamualaikum, salam kenal..saya join segmen..

http://starlavenderluna.blogspot.com/2016/10/segmen-kad-cinta-3-by-zh.html

p/s : saya tak dapat cari facebook awak so tak dapat nak like.. =( sori..

Fhatin Amelia berkata...

http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/10/segmen-kad-cinta-3-by-zh-12112016.html

Nadratul Syazwana berkata...

Nad join ye :)

http://loveyoucontest.blogspot.com/2016/10/segmen-kad-cinta-3.html

Mas berkata...

Hi Huda

http://masturanasarudin.blogspot.com/2016/10/segmen-kad-cinta-3-12-nov-16.html

Kim Chaa berkata...

Dah join :D

http://kimchaa.blogspot.my/2016/11/segmen-kad-cinta-3.html

Cik Kejupenyet berkata...

Join :)

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/11/segmen-kad-cinta-3.html

Zafirah Nazri berkata...

saya join

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/11/segmen-kad-cinta-3.html