Khamis, 26 Disember 2013

Kampung



kampung  sangat mendamaikan.Sungguh tenang,dan nyaman.Bebas dari hiruk-pikuk 

kebisingan.Sesiapa sahaja yang tinggal di kampung pasti merasa suatu kelainan.Budaya dan 

percakapan orang kampung dan bandar berbeza.Percakapan orang kampung biasanya tidak 

formal dan begitulah sebaliknya bagi orang bandar.


Kampung!Tak grand,biasa-biasa je!Kebanyakan orang cakap macam ni....Tak best lah 

kampung-kampung,tak seronok!Disebalik ketidakseronokan itulah yang seronok...

Jom tengok-tengok kampung!Di sini saya selitka gambar di kampung.Saya ni sebenarnya 

orang kampung,bukanlah orang bandar!~Pengakuan jujur ...

Ini gambar asli dari saya...tidak diedit!Saya Capture sendiri.Hak cipta pelihara nurfarahhuda






















Ini pulak gambar sungai perak...sangat mendamaikan,






Buah nangka pun ada,...






Sebenarnya,banyak lagi saya mahu masukkan gambar.Disebabkan line internet kat sini tak 

beberapa bagus, hanya gambar ini sahaja saya sempat upload,mungkin lain kali saya akan 

uploadkan semua gambar-gambar yang menarik untuk anda semua di luar sana.Sudi-

sudikanlah jari-jemari anda  untuk meninggalkan komen ya!~   

 Assalamualaikumwarahmatullahhiwabarakatuh....








Ahad, 22 Disember 2013

Saya minat korea !




Saya minat korea...Bagaimana pula dengan anda?Saya suka drama korea....

Saya  pernah menonton beberapa buah drama korea,diantaranya termasuklah;

*Secret Garden~(Gil Rae Im & Kim Joo Won)



*His Beautiful~(Hwang Tae Kyung & Go Mi Nyu)



*Playful kiss~(Baek Seung Jo & Oh Ha Ni) 



*Cinderella's Stepsister~(Eun jo & Hyo-seon)




*Oh My Lady~(Sang Min Woo & Gae Hwa)



*My Girlfriend is Gumiho~(Cha Dae Woong & Gu Mi Ho)



*Nice Guy~(Maru & Eun Gi)



Dan banyak lagi...yang terbaru ni tajuknya The Heirs,**gambar atas tu**tapi 

saya tak tengok....Sedih sikit...Siapa pernah menonton drama terbaru ni?Best 

tak?...Saya mula tertanya-tanya...macam best je,macam seronok je,...hahaha

 Sebelum saya terlupa,selain drama korea,saya pun layan program 

realiti,terutamanya running man.Siapa minat running man kat sini?




Itu sahaja untuk kamu semua...Harap Enjoy! 

Assalamualaikumwarahmatullahhiwabarakatuh~

Sabtu, 11 Mei 2013

THANK YOU EVERYONE!


  Assalamualaikum semua!

Mula-mula ucapan terima kasih saya tujukan kepada blogers  ataupun yang bukan blogers

mahupun Si penjelajah blog dan kepada orang pertama yang membuka blog ini sehinggalah

orang yang terakhir membuka blog ini....……

Blog ni simple je…..

Maaf jika Blog ini tak memuaskan anda…..

Blog ini hanya rekaan atau fiksyen semata-mata…….

Kalau saya tersilap tulis,atau ada perkataan yang menyakitkan hati sesiapa,tolong maafkan diri ini…

Biasalah,siapa yang bergelar manusia mesti tidak terlepas daripada kesalahankan?…..

Apa-apapun…..

Enjoy!

Kalau korang rasa blog ni boleh la (santai & menarik) like la blog ni ok?

Lepas korang baca jangan lupakan tinggalkan pendapat dan komen….

Kesudian anda meneroka blog ini amat saya hargai….