Khamis, 5 Februari 2015

First time main bowling



Assalamualaikum..

Semalam lepas sahaja habis kerja Huda dibawa oleh Kakak sepupu pergi main bowling.Memang kitaorang dah plan nak  main.
Tahu-tahu je malam tu terus main.Dah Huda tak pernah main.Bedal je lah.

Satu game ada 10kali kita kena main.Kita kena baling 2 kali tiap turn kita.Bila ada nama kita kat screen apalagi.Balinglah kasi jatuh semua buah.paling banyak pun Huda dapat 8 mata untuk sekali baling.

Lastly,tanpa disangka Huda dapat 60/100 mata.Ini kali pertama main.Jadi naib juara.Juara dapat 67 mata.Sepupu Huda pulak kurang satu mata dari Huda.Dah lah main tengah malam.Memang gamit.Kitaorang main berenam.Ahlinya adalah..

*Kak Ila
*Kak Ika
*Kak Rabia
*Jia
*Zura
*Huda

Syok sangat.Pengalaman yg Huda takkan lupakan.Rasa nak main lagi sampai puas..Hahaha..

Kalau nak masuk kena bayar RM10 ke bawah.Tak ingat berapa,sebab kita main je,kak sepupu yang belanja..Thanks akak.Cute akak malam tadi.Hahaha.Puji kemain padahal sebelum ni tak pernah nak piji-puji bagai.Haha.

Diorang(kakak kat kaunter) tanya ada bawa stoking tak?So,pakailah stoking dari rumah.Jimat,tapi ada yang main selamba derk je pakai kasut terus.Memang tak patut.
Then,diorang bagi kasut.

Alhamdulillah,semuanya berjalan dengan lancar.Semoga pengalaman ini dapatku imbau sebagai kenangan manis time kerja sebelum sambung study.Cewah,terlebih jiwang pulak..

Orite,Huda minta maaf sebab takde gambar.Phone tinggal dlm kereta..So sorry,Bye!



P/s : Thanks sebab sudi baca kisah Huda yg tak seberapa ini.

Jangan lupa join GA Huda.Tamat bulan 3

Assalamualaikum

3 ulasan:

Encik Skema berkata...

Tak pernah lagi bermain bowling. Masa kecik dulu ada la pegang bola bowling tu, tak terangkat rasanya. Hahaha.

By the way, maybe akak boleh rujuk entri ni , http://suzuran89.blogspot.com/2012/03/cara-untuk-unfollowing-blog.html untuk mengunfollow blog lain. :D

Farah Huda berkata...

Ada rezeki nanti pergi lah main..Orite,akak akan tengok entry tu.Thanks for inform me!

Aesya Zealous berkata...

first time main bowling mmg ke longkang la jawabnya,, hahha

lama2 nanti dah biasa, 100++ point takde hal punya :)