Selasa, 24 Mac 2015

Kecut perut

Hari kian melabuhkan tirainya
Diriku kelu
Kelu tidak berbicara
Aku resah
Diriku dilanda gundah
Aku hanya berharap
Moga itu satu jalan bahagia untukku

Assalamualaikum.
Hai dah lama tak update entry berguna.Aku asyik buat entry mengarut aje.Ok,aku cuma nak bagitahu yang aku kecut perut sekarang ni.Dengar lah luahan aku yang tah apa-apa ini.

Alkisah lewat petang tadi dalam pukul 6 lebih macam tu.Aku pergi check result temuduga ipg 2015.Aku pun berdebor...
Dup dap dup dap.Okeyh,stop aku dah melalut kejap.

Aku pun tekan ic dan password and jeng jeng.
. tengok bawah.Malas aku nak cakap.



Aku dapat pergi ukcg.Yang aku tak selesa time ukcg nanti.Pasti aku rasa kecut perut.Aku ada jugak pergi temuduga masa sekolah dulu utk program NILAM.Time tu aku tak pass.Tergagap aku masa jawab soalan.

Harapan aku :
Andai aku berjaya alhamdulillah.
Kalau sebaliknya aku tak kisah.Mungkin Allah dah aturkan benda yg lebih baik utk aku.

P/s : Doakan agar semua peserta ipg dipermudahkan semasa ukcg.

Jom join skc#2

Okeyh itu aje Huda nak kongsikan.Bye.Assalamualaiknum

4 ulasan:

Ezy Loy berkata...

gud luck!

Hafiz Zulkafly berkata...

tahniah! moga Allah permudahkan urusan huda masa sesi interview nanti :D

EAT,MAKE,READ berkata...

ko tulis pun mcm tergagap..
apa2 pun buat betul2

Miss Xyz berkata...

all the best Huda! betul tu, Allah dah aturkan yang terbaik. Dan sekirannya Huda pass interview (aamiin~) dptlah huda jadi ckg yg curahkan ilmu kat anak bangsa. cewah ayatku ahaha